Nieuwe hoofdsponsors voor ADO Den Haag

Het shirt van ADO Den Haag zal bij de terugkeer in de eredivisie de naam dragen van Fit For Free, een landelijke keten van fitnesscentra. Beide partijen tekenden een overeenkomst voor de komende drie seizoenen.

ADO Fit For Free

Directeur a.i. Harm de Boer over de samenwerking: “Fit For Free is voor ADO Den Haag een ideale partner, omdat beide partijen willen groeien vanuit het ADO Den Haag Stadion. Fit For Free verbindt zich daarom niet alleen als shirtsponsor aan ADO Den Haag, maar gaat tevens kantoor houden en een fitnesscentrum openen in het stadion. Dit betekent een verbetering van het leefklimaat van het stadiongebied, dat moet uitgroeien tot het hart van de regio Haaglanden.”

De club uit de residentie mocht tevens voor een periode van twee jaar Van Arkel Gerechtsdeurwaarders Incassobureau verwelkomen als hoofdsponsor van de ADO Den Haag Jeugdopleiding.

About the Author

Vincent Leenders
mediamiks.nl is van Vincent Leenders. Alles op deze weblog schrijf ik op persoonlijke titel. De onderwerpen varieren van meldingen over sport in de mix met nieuwe media tot zaken of ideeen die er business-wise toe doen. Ik heb in Nijmegen aan de KU Nederlandse taal- en letterkunde en Communicatiewetenschap (Reclame/Marketing, specialisatie sportsponsoring) gestudeerd, maar daarnaast vooral in Arnhem geleefd, een onvergetelijke tijd. Van 1988 tot 1990 ben ik dienst geweest bij Standex Periodieken in Veenendaal als traffic manager en met verloren gegane (sport-)journalistieke ambities bij De Gelderlander en SCHAATS. In dienst van Telenetwork/Teleworld Nederland (1991-1997) heb ik diverse functies bekleed en aan de wieg gestaan van voice response-diensten als horoscopen, weer- en sneeuwinformatie, puzzellijnen, diverse soorten spelletjes, sweepstakes, entertainment, interactieve teletext en de eerste direct response-televisie. Een uitstapje naar RTL Plus in Duitsland maakt onderdeel uit van deze jaren. Van 1997 tot 1998 was ik interim-manager bij Scoot resp. VNU Dagbladengroep. Vanaf oktober 1998 ben ik werkzaam geweest bij het bijkantoor van Media Groep West in Bemmel, waar ik met de (hernieuwde) lancering van voice reponse-diensten, interactieve teletext en de eerste premium sms-dienst in Nederland een deel van de basis heb gelegd voor de oprichting van Mobillion. Van januari 2000 tot en met februari 2008 had ik resp. Content Manager en Business Manager Marketing & Media op mijn visitekaartje staan. Ik beschouw me zelf inmiddels maar als een nieuwe media-veteraan. Sinds 1 maart 2008 ben ik Business Development Manager bij Skopamedia. Een 100%-dochter van de Koninklijke BDU met de uitdagende opdracht lokale nieuwsmedia naar de digitale wereld te begeleiden. In eerste instantie met “oude” titels, maar vooral met nieuwe diensten, concepten, media, produkten en platforms. Daarnaast ben ik als blogger vooral actief voor Arnhem-Direct en af en toe op Molblog. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? vincent (at) mediamiks.nl.

1 Comment on "Nieuwe hoofdsponsors voor ADO Den Haag"

  1. Top, kan niet wachten tot we kampioen worden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.