Van schoonmaakdoek naar PLASMATUCH

PlasFour_Feel_The_Evolution_PlasFourTeam

Schoonmaakmiddelen zijn er in verschillende soorten en maten. PLASMATUCH (plasmadoek) is een directe doorontwikkeling van het microdoekje, waarin de onregelmatigheid van de natuur in de vezel is nagebootst. De voordelen van de microvezel zijn door de jaren heen verder doorontwikkeld, de nadelen stap voor stap geëlimineerd. De speciale vezelstructuur van PLASMATUCH vergroot de oppervlakte vele malen meer in vergelijking met traditionele reinigingsdoekjes. Onzuiverheden worden fysiek opgelost en door de extreem capillaire werking opgenomen en gebonden.

De traditionele schoonmaakdoek heeft drie verschillende stadia doorlopen die uiteindelijk hebben geleid tot de ontwikkeling van de PLASMATUCH:

  1. Gladde vezel
  2. Microvezel
  3. PLASMATUCH

Van gladde vezel naar PLASMATUCH

De schoonmaakdoek met gladde vezel (1) kenmerkt zich door lage zuigkracht, geringe vuilopname met een grote behoefte aan chemische middelen voor een optimaal resultaat.

De schoonmaakdoek met microvezel (2) kenmerkt zich door verbeterde zuigkracht, betere vuilopname en een verminderde behoefte aan chemische middelen.

PLASMATUCH kenmerkt zich door verbeterde zuigkracht, betere vuilopname en nagenoeg geen behoefte aan chemische middelen.

Doe ook Groen, Feel the Evolution & Join: https://plasfour.com/plasfourteam of mail voor meer informatie eerst naar plasfour4all@gmail.com.