Sportclubdeal Supporting Partner van De Karavaan, Heel Brabant Sport

De Karavaan, Heel Brabant Sport

De provincie Noord-Brabant gaat gedurende een periode van acht maanden de 5.200 sportclubs in de provincie ondersteunen bij de realisatie van iets wat op het verlanglijstje staat. Deze campagne heeft de naam De Karavaan, Heel Brabant Sport gekregen. Sportclubdeal is met haar nieuwe labels Clubs2gether en Sportclubmedia uitgekozen tot Supporting Partner.

 

De Karavaan, Heel Brabant Sport

De  organisatie van De Karavaan, Heel Brabant Sport is in handen van marketingbureau Artishock, dat nadrukkelijk wordt geholpen door veel bekende (ex-)topsporters met Brabantse roots, zoals o.a. Marianne Vos, Kees Akerboom en Nadine Broersen.

Theo van den Dungen steekt zijn enthousiasme over deze uitverkiezing van Sportclubdeal tot supporting partner niet onder stoelen of banken. “Vanaf de start van De Karavaan, Heel Brabant Sport kunnen de clubs projecten gaan opgeven. Je moet dan denken aan boarding, kleding, de verbouwing van de kantine, een trainingskamp of de organisatie van een jeugdtoernooi. De spelregels worden bekendgemaakt tijdens de officiële kickoff op zondag 9 november a.s. in het provinciehuis in Den Bosch.”

 

Voordeelplatform

“Wanneer eenmaal een project is geadresseerd, gaan leden van de clubs door middel van donaties proberen het project te realiseren. Die donaties kunnen worden verkregen bij opa’s en oma’s, buren, vrienden en collega’s. Een extra donatiemogelijkheid komt er in de vorm van een voordeelplatform, dat door Sportclubdeal zal worden ingericht in de stijl van dit project.

Dat betekent dat naast de €5,- die opa doneert aan zijn kleinzoon, diezelfde opa ook doneert via de aanschaf van een deal op het voordeelplatform. Ons concept voorziet erin dat van elke verkochte deal een bedrag ten goede komt van het door de club aangewezen project.”

 

Sponsorlooop

Het platform zal gedurende acht maanden geopend zijn. De Karavaan, Heel Brabant Sport zal op Hemelvaartsdag (15 mei 2015) het definitief bij elkaar gebrachte bedrag bekend maken. De Karavaan, Heel Brabant Sport start die dag ‘s ochtends vroeg onder leiding van Marianne Vos en doet vervolgens alle topsportlocaties in heel Brabant aan, waar veel topsporters volgens het oude principe van een sponsorloop uitdagingen aangaan. Leden en donateurs kunnen aan deze clinics meedoen. De Karavaan, Heel Brabant Sport eindigt op een nog nader bekend te maken plek, waar feestelijk het gedoneerde bedrag en de projecten bekend zullen worden gemaakt.

Nogmaals Theo van den Dungen over de rol van Sportclubdeal als Supporting Partner. “De volledige inrichting van het voordeelplatform zal door ons worden verzorgd en alle clubs die een project opgeven, krijgen een lidmaatschap van Clubs2gether, ons inkoopcollectief, waarmee clubs ook nog eens extra besparingen op allerlei zaken kunnen bewerkstelligen. Sportclubdeal mag daarnaast voor de provincie Noord Brabant de projecten invullen met de leveranciers die zich bij ons hebben aangesloten, zodat het opgehaalde bedrag maximaal en op de beste manier kan worden besteed.”

Be the first to comment on "Sportclubdeal Supporting Partner van De Karavaan, Heel Brabant Sport"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.