Sportclubdeal voor leden van sportclubs in Uden en Veghel

Sportclubdeal biedt voor leden van sportclubs en hun families unieke acties, dagelijkse aanbiedingen en exclusieve deals. Op de virtuele winkelpleinen kunnen leden o.a. producten, diensten, gadgets en dagjes uit kopen in een groot aantal categorieen van meerdere bedrijven. Het aanbod is breed en gevarieerd, sommige deals zijn maar gedurende een korte tijd geldig en de voorraad is soms beperkt. Het aanbod bestaat bovendien uit exclusieve VIPdeals, waarvoor leden een speciale code nodig hebben.

De aanschaf van de producten in de webshops is heel eenvoudig en 100% betrouwbaar, de betaling vindt plaats via Ideal, waarna via de mail de waardecoupon wordt toegestuurd.

Met de uitgeprinte coupon kan vervolgens in de winkel de bestelling worden opgehaald. Daarnaast kunnen ook producten worden besteld die thuisbezorgd worden. Van elke aankoop gaat een bedrag naar de favoriete club dat zal worden gebruikt voor concrete projecten. Niet alleen leden, maar ook familie, vrienden en bekenden, kunnen in de portal shoppen.

De voordelen voor leden zijn veelzijdig, zij genieten van hoge kortingen op een continu aanbod van nieuwe producten en ze spekken op een originele manier de clubkas. Sportclubdeal geeft leden met deze nieuwe vorm van sponsoring de mogelijkheid hun club te helpen speciale doelen te realiseren. De leden zijn de belangrijkste ambassadeurs van de club. Hoe meer transacties, hoe meer geld.

(Sportclubdeal voor leden van sportclubs in Uden en Veghel werd geplaatst op pagina 13 van de Sportclubdealkrant Uden/Veghel)

Be the first to comment on "Sportclubdeal voor leden van sportclubs in Uden en Veghel"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.