Sportclubdeal voorziet volledig vliegtuig van Brasil Headphone

Wanneer Nederland op 13 juni aan de aftrap staat van het WK Voetbal voor het duel tegen regerend kampioen Spanje, dan weet de formatie van Louis van Gaal zich in ieder geval verzekerd van 500 supporters die de unieke Brasil Headphone met zich meebrengen.

Speciaal voor het WK Voetbal in Brazilie hebben Philips en O’Neill een headphone op de markt gebracht, in een design met de kenmerkenede groene en gele kleur. De Brasil Headphone wordt door Philips exclusief aangeboden via Sportclubdeal.

Samen met haar partner EMBoost heeft Sportclubdeal ervoor gezorgd dat alle supporters die via EMBoost Oranje in Salvador ondersteunen bij het inchecken een headphone op hun stoel zullen aantreffen.

“De Brasil Headphone is alleen te verkrijgen via de platforms van Sportclubdeal,” aldus Theo van den Dungen, “met deze actie willen we deze headphone op een unieke, eenmalige manier introduceren, want vanaf nu tot aan het eind van het WK is de Brasil Headphone exclusief te koop bij Sportclubdeal.”

De kwaliteit van de Brasil Headphone is zoals je van Philips mag verwachten: ongelooflijk explosief met een levensechte bass. De headphone kenmerkt zich door een supreme comfort, een mind blowing-geluid, een L-shape connector, robuust, maar toch elegant en voorzien van een comfortabele hoofdband.

Theo van den Dungen: “De Brasil Headphone is een prachtige give away, ook na dit WK kun je volop blijven genieten van het superieure geluid en dankzij het hippe en trendy design is het een echt collector’s item.” Net als bij andere deals van Sportclubdeal gaat bij elke verkochte Brasil Headphone een donatie naar de stichting Make a Wish of een plaatselijke sportclub die deelneemt aan het concept.

Be the first to comment on "Sportclubdeal voorziet volledig vliegtuig van Brasil Headphone"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.