Bloggen voor Sportclubdeal

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en om die reden heb ik besloten de pen weer op te pakken en de komende tijd het weblog van Sportclubdeal weer te gaan bijhouden. Ik deed dat eerder al in de periode tot en met november 2013.  Ik zag op Twitter een oproep van Theo van den Dungen voor gastbloggers.

Header weblog

Bij de start van Sportclubdeal heb ik altijd met veel plezier het blog gevuld met berichten over nieuwe clubs, partners, deals, acties en samenwerkingen. Sportclubdeal is blijven doorgroeien en met aanstaande partnerships met o.a. De Graafschap en FC Dordrecht zag ik voldoende aanleiding mijn diensten weer aan te bieden. Ik verheug me op de hernieuwde samenwerking met Wilfred Schoonderbeek en Theo van den Dungen.

Be the first to comment on "Bloggen voor Sportclubdeal"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.