PlasFour4All: BE-Fuelsaver Type XS 180 cm

De BE-Fuelsaver van PlasFour4All is een metalen stift van slechts enkele centimeters lang, gemaakt van roestvrij staal. Deze stift wordt in de tank van een motorvoertuig of, indien nodig, op de brandstoftoevoerleiding bevestigd en verlaagt het brandstofverbruik met 6 tot meer dan 20 procent, vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen met maximaal 90 procent en verbetert de motorprestaties.

De stift fungeert als informatiedrager en verandert de moleculaire structuur van de brandstoffen, waardoor het verbrandingsproces in alle benzine-, diesel- en gasvoertuigen wordt geoptimaliseerd. De metalen stift is een trillingsdrager die de brandstof zodanig van energie voorziet dat het tijdens de verbranding wordt afgebroken tot geïoniseerde gasketens, wat leidt tot een betere verbranding en dus tot minder giftige uitlaatgassen. “Homeopathie voor de tank”, zogezegd.

De prijs inclusief BTW voor de BE-Fuelsaver Type XS 180 cm is € 28,80 (excl. BTW € 24,00). De BE-Fuelsaver Type XS 180 vertegenwoordigt in het businessmodel van PlasFour4All een waarde van 0,09 units.

Meer weten? Mail naar plasfour4all@gmail.com.