BodyVision Health Club, deelnemer bij Sportclubdeal

BodyVision Health Club uit Uden is een van de eerste sportclubs die zich heeft aangesloten bij Sportclubdeal. Eigenaresse Anne Marie Kamp draagt ruim 25 jaar ervaring met zich mee en samen met een gemotiveerd team biedt zij in haar beweeg- en preventiecentrum sportactiviteiten voor het hele gezin, zowel individueel als in groepsverband.

Zij weet zich daarbij ondersteund door branchevereniging Fitvak.

DeWiebert

“Direct vanaf de start ben ik enthousiast geraakt, vooral door de passie die Theo van den Dungen en Wilfred Schoonderbeek hebben getoond,” aldus Anne Marie Kamp. “Ze zijn beiden een aantal keren langs geweest om mijn klanten meer over Sportclubdeal te vertellen. Vooral het feit dat een vast bedrag van de aankopen wordt aangewend om een speciaal project te ondersteunen, spreekt me enorm aan. We zijn zelf als sponsor actief van bijvoorbeeld Hockeyclub Uden, FC Uden en Rugbyclub Octopus, maar dit is toch een hele innovatieve  invulling van sponsoring.

De afdrachten die onze klanten realiseren, zullen worden aangewend voor een opknapbeurt van speeltuin De Wiebert in Uden. Wij vinden dat kinderen veilig buiten moeten kunnen spelen en daar dragen wij graag een steentje aan bij.”

BodyVision Health Club is op meerdere terreinen maatschappelijk actief. Anne Marie is ook initiatiefnemer van Stichting P.I.B. (Plezier In Bewegen), waarmee programma’s in de markt worden gezet voor mensen met chronische ziekten, zoals diabetes en overgewicht/obesitas.

(BodyVision Health Club, deelnemer bij Sportclubdeal werd geplaatst op pagina 13 van de Sportclubdealkrant Uden/Veghel)

Be the first to comment on "BodyVision Health Club, deelnemer bij Sportclubdeal"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.