Vitesse vergeet te winnen van FC Utrecht: 1-1

Vitesse heeft gisteravond ook de tweede thuiswedstrijd niet in winst kunnen omzetten. De Arnhemmers moesten ondanks een veldoverwicht toezien dat FC Utrecht aan een kans genoeg had om een gelijkspel uit Gelredome mee te nemen: 1-1.

Het was aangenaam voetbalweer, dak open en de Gelredome was sfeervol. De thuisploeg liet verzorgd positiespel zien en kreeg kansen via Ricky van Wolfswinkel die in de rebound net naast kopte. De pijlsnelle Milot Rashica was een voortdurend gevaar voor de Utrechtse defensie. Na ruim een half uur spelen kwam Vitesse op voorsprong na een geweldig uitgevoerde aanval, die achterin begon met het veroveren van de bal via Guram Kashia. In recordtempo was de bal voorin en na een prachtige actie van Rashica tikte Van Wolfswinkel de 1-0 binnen. Diezelfde Van Wolfswinkel stuitte even later op doelman Robin Ruiter. Vitesse had met rust met twee a drie doelpunten voor moeten staan.

In de tweede helft kregen was Vitesse minder dominant, maar liet FC Utrecht weinig kans. De gelijkmaker van Haller kwam ook volledig uit de lucht vallen. In het resterende gedeelte gebeurde daarna voor beide doelen niet echt veel meer. Vitesse wacht daardoor nog de eerste thuiszege van het seizoen.

Andere wedstrijden die ik in Gelredome zag van Vitesse tegen FC Utrecht:

(Bericht origineel geplaatst op Arnhem-Direct.nl)

Be the first to comment on "Vitesse vergeet te winnen van FC Utrecht: 1-1"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.