Nominatie gemeente Arnhem voor Ome Joop’s Tour

De gemeente Arnhem heeft Ome Joop’s Tour genomineerd voor de Meer dan handen Vrijwilligersprijzen. Deze verkiezing wordt sinds 2011 jaarlijks gehouden en heeft tot doel vrijwilligers en hun organisaties in het zonnetje te zetten. De verkiezing telt een drietal verschillende verkiezingen. Een daarvan is lokale organisaties, die moeten worden voorgedragen door de gemeente, waarin de organisatie opereert. De gemeente Arnhem, in de persoon van wethouder Martien Louwers, heeft voor dit jaar Ome Joop’s Tour genomineerd.

Publieksprijs

De verkiezing bestaat uit een jury- en een publieksprijs. Op de website van de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen staat de doelstelling van OJT beschreven: http://bit.ly/2BpHHwN. Publiek kan op Ome Joop’s Tour stemmen via deze link: http://bit.ly/2ATuIEv.

Alle gemeentes in Nederland kunnen op deze wijze hun waardering voor vrijwilligerswerk in algemene zin tonen. Circa 60 gemeentes hebben dit jaar ruim 130 organisaties aangemeld. Arnhem heeft ook de Stadsblokkenwerf aangemeld. De prijsuitreiking is op 15 februari 2019. De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij. De organisatie is in handen van Movisie.

Be the first to comment on "Nominatie gemeente Arnhem voor Ome Joop’s Tour"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.