Vaderdag 2013: Twyyso in de krant van de toekomst

In het verleden ben ik enkele keren betrokken geweest bij nieuwe bedrijfsactiviteiten, waarvan menigeen zei ‘Wie gaat dat nou doen?’ of een mooie synoniem ‘Dat gaat toch niemand doen, wie bedenkt nou zoiets?’. Een veelgehoorde kreet was ook: ‘daar gaan mensen toch niet voor betalen?!’. En toch gebeurde het.

Ik heb het opnieuw gehoord toen ik aandacht vroeg voor de idee van Twyyso. Samen met Frans van Wanrooij en Ilco den Ouden en Jaap Peereboom van Do-it Online hebben we de scepcis genegeerd en in de luwte van De Liemers gebouwd aan het concept. Ik heb nadrukkelijk gereflecteerd met de doelgroep in de vorm van Tim en Debbie, mijn twee oudste kinderen.

Op vaderdag 16 juni 2013 werd ik door mijn dochter verrast met een krant van morgen.

HUMOR

Be the first to comment on "Vaderdag 2013: Twyyso in de krant van de toekomst"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.