Op Twitter luisteren naar live-voetbal

Twitter en Talksport, het grootste commerciele radiostation in Groot-Brittannië, dat zich volledig focust op sport, zijn een samenwerking aangegaan die het mogelijk maakt dat je op Twitter kunt luisteren naar live audio-fragmenten, die zijn embedded in een tweet. De service is gisteren van start gegaan met duels uit de Premier League en is alleen beschikbaar voor Twitteraars buiten Europa, die wel het account @talksportlive moeten volgen.

De audiostream kan op dezelfde manier worden bekeken, als op de wijze waarop een foto in een tweet wordt embedded. De audioplayer streamt een live-verslag van de duels, dat kan worden beluisterd op pc’s, laptops en mobiele apps. Talksport heeft plannen voor een Spaanse en Chinese versie.

Listen to Norwich 0-0 Arsenal from the Premier League on twitter (if you’re outside Europe) #epl talksport.com/football/premi…

— talkSPORT Live (@talkSPORTLive) October 20, 2012

Scott Taunton van Talksport over de samenwerking:

“Talksport Live is een unieke service voor voetbalfans wereldwijd en biedt een nieuwe manier op om de hoogte te bijven van de prestaties van hun favoriete club. Sport en social media hebben inmiddels bewezen dat het een gouden combinatie is en Twitter is het perfecte middel voor fans om hun passie voor een team, sport of atleet te delen.”

Bron, ©Twittermania, @VincentL

(Bericht geplaatst op Twittermania.nl)

Be the first to comment on "Op Twitter luisteren naar live-voetbal"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.