Vitesse verslaat Heracles Almelo in een helft: 3-0

Vitesse heeft op de valreep 2014 kunnen voorzien van een aardig slot. De laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen Heracles Almelo eindigde in een 3-0-overwinning, een stand die al bij rust was bereikt door treffers van Bertrand Traore, Zakaria Labyad en opnieuw Bertrand Traore.

De jongeling uit Burkina Faso was opnieuw beslissend, Vitesse mocht evenzeer doelman Eloy Room bedankt voor een aantal geweldige reddingen. De vervanger van Piet Velthuizen hield opnieuw de nul en heeft er door zijn optredens voor gezorgd dat Peter Bosz na de winterstop een uitdaging heeft voor de positie tussen de palen.

De doelpunten van Vitesse waren van een opmerkelijke schoonheid. De eerste treffer van Bertrand Traore schoot hij vanuit stand binnen. De 2-0 viel uit een razendsnel uitgevoerde counter en het derde doelpunt schoot Traore, veel beter dan de gepasseerde Dauda, achter doelman Tellegenkamp na een steekpass met de buitenkant voet van Davy Propper. De 3-0 betekende rust- en eindstand.

De tweede helft had van Vitesse-zijde schriftelijk kunnen worden afgedaan, al zou daarmee de prestatie van Eloy Room te kort worden gedaan. Hij werd terecht gekozen tot Man of the Match.

Eerdere duels in Gelredome tegen Heracles Almelo die ik zag:

Vitesse zorgt voor een aangename verrassing tegen Heracles Almelo: 3-1
Vitesse wint simpel van Heracles, maar scoort te weinig: 2-0
Bliksemstart Vitesse is Heracles Almelo te machtig
Vitesse is machteloos tegen Heracles Almelo: 0-2

(Foto: Spitsnet)

(Bericht geplaatst op Arnhem-Direct.nl)

Be the first to comment on "Vitesse verslaat Heracles Almelo in een helft: 3-0"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.