Vitesse is machteloos tegen Heracles: 0-2

Een onmachtig Vitesse heeft vanavond thuis in de Gelredome met 0-2 verloren van Heracles Almelo. De gasten hadden aan twee effectief uitgevoerde counters genoeg om de drie punten mee naar huis te nemen. De bijna 16.000 toeschouwers kregen een saaie vertoning voorgeschoteld. Op een moment dat Vitesse tevergeefs een strafschop claimde, sloeg Heracles in de persoon van Willie Overtoom vlak voor rust toe: 0-1.

In de tweede vijfenveertig minuten was er wel wat meer te beleven. Vitesse probeerde het wel, maar wist nauwelijks gevaarlijk te worden voor het vijandige doel. Nadat de gastheren een corner zagen eindigen in de handen van doelman Piekenhagen stond Heracles na twee balcontacten in het doelgebied van Piet Velthuizen, waar invaller Sebastian Steur de doelman kansloos liet: 0-2. Een slotoffensief was te veel gevraagd voor de thuisclub, waar te veel spelers (Lasse Nilsson, Nicky Hofs, Claudemir) niet thuis gaven.

De nabije toekomst ziet er somber uit met wedstrijden tegen PSV (uit), VVV (thuis), FC Twente (uit) en Ajax (thuis) voor de boeg.

About the Author

Vincent Leenders
mediamiks.nl is van Vincent Leenders. Alles op deze weblog schrijf ik op persoonlijke titel. De onderwerpen varieren van meldingen over sport in de mix met nieuwe media tot zaken of ideeen die er business-wise toe doen. Ik heb in Nijmegen aan de KU Nederlandse taal- en letterkunde en Communicatiewetenschap (Reclame/Marketing, specialisatie sportsponsoring) gestudeerd, maar daarnaast vooral in Arnhem geleefd, een onvergetelijke tijd. Van 1988 tot 1990 ben ik dienst geweest bij Standex Periodieken in Veenendaal als traffic manager en met verloren gegane (sport-)journalistieke ambities bij De Gelderlander en SCHAATS. In dienst van Telenetwork/Teleworld Nederland (1991-1997) heb ik diverse functies bekleed en aan de wieg gestaan van voice response-diensten als horoscopen, weer- en sneeuwinformatie, puzzellijnen, diverse soorten spelletjes, sweepstakes, entertainment, interactieve teletext en de eerste direct response-televisie. Een uitstapje naar RTL Plus in Duitsland maakt onderdeel uit van deze jaren. Van 1997 tot 1998 was ik interim-manager bij Scoot resp. VNU Dagbladengroep. Vanaf oktober 1998 ben ik werkzaam geweest bij het bijkantoor van Media Groep West in Bemmel, waar ik met de (hernieuwde) lancering van voice reponse-diensten, interactieve teletext en de eerste premium sms-dienst in Nederland een deel van de basis heb gelegd voor de oprichting van Mobillion. Van januari 2000 tot en met februari 2008 had ik resp. Content Manager en Business Manager Marketing & Media op mijn visitekaartje staan. Ik beschouw me zelf inmiddels maar als een nieuwe media-veteraan. Sinds 1 maart 2008 ben ik Business Development Manager bij Skopamedia. Een 100%-dochter van de Koninklijke BDU met de uitdagende opdracht lokale nieuwsmedia naar de digitale wereld te begeleiden. In eerste instantie met “oude” titels, maar vooral met nieuwe diensten, concepten, media, produkten en platforms. Daarnaast ben ik als blogger vooral actief voor Arnhem-Direct en af en toe op Molblog. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? vincent (at) mediamiks.nl.

Be the first to comment on "Vitesse is machteloos tegen Heracles: 0-2"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.