Bliksemstart Vitesse is Heracles Almelo te machtig: 2-0

Vitesse heeft vanavond voor het eerst onder leiding van Albert Ferrer met 2-0 gewonnen van Heracles Almelo. De Arnhemse ploeg kwam in een opstelling met enkele verassende namen al spectaculair uit de startblokken, waarbij vooral Genaro Snijders onhoudbaar bleek voor de defensie van Heracles. Uit een van zijn acties wist hij Davy Pröpper te bereiken, die de bal knap onder controle bracht en doelman Eddy Pasveer met een bekeken bal versloeg: 1-0.

Vitesse kon het hoge tempo helaas al snel niet meer volhouden in Gelredome, waardoor zich een rommelig duel ontwikkelde. Een poging van Ismail Aisatti zeilde net naast, maar verder viel er niet veel te genieten. Heracles stelde er niets tegenover.
Direct na de rust had Aisatti de 2-0 op zijn schoen, maar hij maaide over de bal heen. Vitesse was opnieuw de bovenliggende partij, maar miste in de buurt van de zestien meter voldoende nauwkeurigheid. Met de komst van Wiljan Pluim en Nemanja Matic werd nog meer druk naar voren gezet. Doelman Pasveer voorkwam een doelpunt van Genaro Snijders, wat mij betreft de Man of the Match, en diezelfde Snijders schoot de bal na een prachtige passeeractie voorlangs. Heracles kwam slechts mondjesmaat voor het doel van Eloy Room.

Ruim vijf minuten voor het einde van de wedstrijd, maakte invaller Dalibor Stevanovic aan alle onzekerheid een eind door na goed voorbereidend werk van Wiljan Pluim de 2-0 binnen te tikken. Een verdiende zege, er is nog voldoende werk te doen. Vitesse passeert door deze zege Heracles op de ranglijst.

Eerdere wedstrijd van Vitesse tegen Heracles Almelo die ik zag:
Vitesse is machteloos tegen Heracles Almelo: 0-2

(Bericht geplaatst op Arnhem-Direct.nl)

Be the first to comment on "Bliksemstart Vitesse is Heracles Almelo te machtig: 2-0"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.