SML kampioen vierde klasse F

SML is de verdiende kampioen geworden in 4F. De ploeg die vrijwel het hele seizoen de koppositie in handen had, liet vandaag in de uitwedstrijd in en tegen Angeren, de nummer 2 in de lijst, niets aan het toeval over: na 90 minuten was het 1-5. Ook van de kant van Arnhem-Direct de felicitaties voor dit kampioenschap. De derby tussen AZ2000 en Eldenia in deze klasse eindigde in een 1-2-zege voor de Eldenaren. Sportclub Oranje speelde met 2-2 gelijk tegen Fortissimo uit Ede, terwijl Arnhemse Boys de punten moest laten aan HAVO in Haalderen: 3-2.

In 3D wist FC Presikhaaf de uitwedstrijd uit bij Angerlo Vooruit met 1-3 te winnen. VDZ wist in 4D de aansluiting met de kopgroep te handhaven dankzij een 3-1-overwinning thuis tegen Sportclub Rijnland. Eendracht verloor thuis met 1-2 van HC’03.

De derby in 5F tussen MASV en De Paasberg eindigde in 2-0-zege voor de thuisclub, terwijl Arnhemia op De Bakenhof afgetekend met 5-2 won van SJN. In 6F werd ESCA thuis afgedroogd door Barneveld: 2-6. Elsweide won de uitwedstrijd bij EDS in Ellecom met 2-3 door doelpunten van Vasfi Isik en Michael Bijsterbosch (2x).

ESA verloor in 3A op zaterdag thuis van Sportckub Teuge: 1-3. In 4A was Elsweide duidelijk te sterk voor Ostrabeke: 6-0 met een gezamenlijke doelpuntenproductie van Robert Jan Damen (4x) en Marc Comans (2x).

About the Author

Vincent Leenders
mediamiks.nl is van Vincent Leenders. Alles op deze weblog schrijf ik op persoonlijke titel. De onderwerpen varieren van meldingen over sport in de mix met nieuwe media tot zaken of ideeen die er business-wise toe doen. Ik heb in Nijmegen aan de KU Nederlandse taal- en letterkunde en Communicatiewetenschap (Reclame/Marketing, specialisatie sportsponsoring) gestudeerd, maar daarnaast vooral in Arnhem geleefd, een onvergetelijke tijd. Van 1988 tot 1990 ben ik dienst geweest bij Standex Periodieken in Veenendaal als traffic manager en met verloren gegane (sport-)journalistieke ambities bij De Gelderlander en SCHAATS. In dienst van Telenetwork/Teleworld Nederland (1991-1997) heb ik diverse functies bekleed en aan de wieg gestaan van voice response-diensten als horoscopen, weer- en sneeuwinformatie, puzzellijnen, diverse soorten spelletjes, sweepstakes, entertainment, interactieve teletext en de eerste direct response-televisie. Een uitstapje naar RTL Plus in Duitsland maakt onderdeel uit van deze jaren. Van 1997 tot 1998 was ik interim-manager bij Scoot resp. VNU Dagbladengroep. Vanaf oktober 1998 ben ik werkzaam geweest bij het bijkantoor van Media Groep West in Bemmel, waar ik met de (hernieuwde) lancering van voice reponse-diensten, interactieve teletext en de eerste premium sms-dienst in Nederland een deel van de basis heb gelegd voor de oprichting van Mobillion. Van januari 2000 tot en met februari 2008 had ik resp. Content Manager en Business Manager Marketing & Media op mijn visitekaartje staan. Ik beschouw me zelf inmiddels maar als een nieuwe media-veteraan. Sinds 1 maart 2008 ben ik Business Development Manager bij Skopamedia. Een 100%-dochter van de Koninklijke BDU met de uitdagende opdracht lokale nieuwsmedia naar de digitale wereld te begeleiden. In eerste instantie met “oude” titels, maar vooral met nieuwe diensten, concepten, media, produkten en platforms. Daarnaast ben ik als blogger vooral actief voor Arnhem-Direct en af en toe op Molblog. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? vincent (at) mediamiks.nl.

Be the first to comment on "SML kampioen vierde klasse F"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.