Nieuwe aandeelhouder voor Network Business Events

Network-Business-Events-NBE.nu

Sedert 1 januari 2008 heeft de Koninklijke BDU een minderheidsbelang in de besloten vennootschap Network Business Events (NBE) BV. Dit bedrijf organiseert beurzen voor het lokale en regionale bedrijfsleven. Het belang van de Koninklijke BDU bedraagt 25%. De overige aandelen worden gehouden door Balufra BV, de persoonlijke holding van de heer Gert Ansink, oud-medewerker van de Koninklijke BDU en initiatiefnemer van NBE.

Contractueel hadden wij de mogelijkheid om dit jaar de door Balufra gehouden aandelen in het kapitaal van NBE over te nemen. Wij hebben echter besloten dat niet te doen en het bij een minderheidsbelang te laten. Tezamen met de heer Ansink hebben wij gezocht naar een kandidaat voor de overname van de aandelen van Balufra. Deze hebben wij gevonden in de besloten vennootschap Trientalis Investments BV. Deze vennootschap is eigendom van de in Lunteren woonachtige ondernemer Erik-Jan Schimmel. Schimmel is de schoonzoon van Ansink. Hij zal de activiteiten van NBE continueren en verder uitbouwen.

De activiteiten van NBE worden nu verricht vanuit het kantoor van Trientalis in Lunteren. Van daaruit werkt ook eventmanager Kees van den Breemer. Op termijn zal NBE gebruik gaan maken van kantoorruimte in één van de bedrijfsgebouwen van de Koninklijke BDU in Barneveld.

(Bericht geplaatst op blog.bdu.nl)

Be the first to comment on "Nieuwe aandeelhouder voor Network Business Events"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.