Coach van het Jaar bij Skopamedia/NDC Mediagroep

CoachvanhetJaar

De vaderlandse voetbalcompetitie begint met het oog op het WK Voetbal in Zuid-Afrika van de komende zomer al op vrijdag 31 juli a.s. met de thuiswedstrijd van Heerenveen tegen Roda JC. Gaat AZ zijn titel prolongeren? Is Martin Jol dan eindelijk de juiste man voor Ajax? Brengt Mario Been meer dan hoop terug in De Kuip? Wat mogen we van VVV en RKC Waalwijk verwachten?

Dankzij een snel opgestarte samenwerking met de NDC Mediagroep kan Skopamedia op alle 22 BDU-krantentitels ook hun “eredivisiemanagement”-spel Coach van het Jaar aanbieden. Op ruime wijze aangekondigd via redactie op alle sites en de kranten, ondersteund door banners, buttons, textlinks in de nieuwsbrieven en een groot aantal stopperadvertenties in de papieren edities.

Coach van het Jaar bevat alle elementen die het vooral leuk maken om de eredivisie extra intensief mee te beleven. Op www.supervoetbalcoach.nl staan de spelregels en de voorwaarden om te kunnen meedoen.

About the Author

Vincent Leenders
mediamiks.nl is van Vincent Leenders. Alles op deze weblog schrijf ik op persoonlijke titel. De onderwerpen varieren van meldingen over sport in de mix met nieuwe media tot zaken of ideeen die er business-wise toe doen. Ik heb in Nijmegen aan de KU Nederlandse taal- en letterkunde en Communicatiewetenschap (Reclame/Marketing, specialisatie sportsponsoring) gestudeerd, maar daarnaast vooral in Arnhem geleefd, een onvergetelijke tijd. Van 1988 tot 1990 ben ik dienst geweest bij Standex Periodieken in Veenendaal als traffic manager en met verloren gegane (sport-)journalistieke ambities bij De Gelderlander en SCHAATS. In dienst van Telenetwork/Teleworld Nederland (1991-1997) heb ik diverse functies bekleed en aan de wieg gestaan van voice response-diensten als horoscopen, weer- en sneeuwinformatie, puzzellijnen, diverse soorten spelletjes, sweepstakes, entertainment, interactieve teletext en de eerste direct response-televisie. Een uitstapje naar RTL Plus in Duitsland maakt onderdeel uit van deze jaren. Van 1997 tot 1998 was ik interim-manager bij Scoot resp. VNU Dagbladengroep. Vanaf oktober 1998 ben ik werkzaam geweest bij het bijkantoor van Media Groep West in Bemmel, waar ik met de (hernieuwde) lancering van voice reponse-diensten, interactieve teletext en de eerste premium sms-dienst in Nederland een deel van de basis heb gelegd voor de oprichting van Mobillion. Van januari 2000 tot en met februari 2008 had ik resp. Content Manager en Business Manager Marketing & Media op mijn visitekaartje staan. Ik beschouw me zelf inmiddels maar als een nieuwe media-veteraan. Sinds 1 maart 2008 ben ik Business Development Manager bij Skopamedia. Een 100%-dochter van de Koninklijke BDU met de uitdagende opdracht lokale nieuwsmedia naar de digitale wereld te begeleiden. In eerste instantie met “oude” titels, maar vooral met nieuwe diensten, concepten, media, produkten en platforms. Daarnaast ben ik als blogger vooral actief voor Arnhem-Direct en af en toe op Molblog. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? vincent (at) mediamiks.nl.

Be the first to comment on "Coach van het Jaar bij Skopamedia/NDC Mediagroep"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.