Hoofdrol voor Twitter in 90 Seconds van Eredivisielive

Sinds het begin van dit voetbalseizoen kun je op elke maandag en vrijdag op het web kijken naar het programma “90 Seconds” van Eredivisielive. Dat voetbal en Twitter goede vrienden zijn heb je hier vaker gelezen. In anderhalve minuut plus ruime blessuretijd wordt aan de hand van beelden van de abonneezender en berichten op de sociale media in de uitzending van maandag teruggeblikt op de wedstrijden van het voorbije weekend.

Twitter speelt een voorname rol met tweets die de kijker als het ware door het programma heen leiden, zowel in beeld als verwoord door de presentator van dienst.  Lucas Bugter van Endemol, dat het programma produceert, is er in ieder geval trots op dat hij 90 Seconds mag produceren.

In de uitzendingen van de vrijdag wordt vooruitgeblikt naar de wedstrijden die dat weekend op het programma staan.  Bugter verwacht dat in social media een vlucht voor ‘lunch programmering’ via social media: “Op die tijden kijkt niemand meer televisie, maar zit iedereen constant zijn social media accounts te checken. Het zal me dus niet verbazen dat we in de toekomst dagelijks programma’s aan het produceren zijn, alleen en speciaal gericht op social media.” 

De nieuwe aflevering, met een hoofdrol voor o.a. Thulani Serero en Theo Janssen staat live op
 www.youtube.com/eredivisielive.

©Twittermania @vincentl

(Bericht geplaatst op Twittermania.nl)

Be the first to comment on "Hoofdrol voor Twitter in 90 Seconds van Eredivisielive"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.