Pupillen Reflex in het nieuw dankzij ‘Vrienden van Reflex’

De pupillen van volleybalvereniging Reflex hebben zaterdag 3 oktober bij de start van het volleybalseizoen officieel de nieuwe verenigingsshirts overhandigd gekregen. De shirts zijn geschonken door de ‘Vrienden van Reflex’, een club van mensen die Reflex een warm hart toedragen en daartoe jaarlijks een bedrag van € 50,- doneren. De ‘Vrienden’ hebben ervoor gekozen de pupillen in het nieuw te steken. De pupillen presenteerden de  shirts door samen met de spelers van Heren 1 zaal Spoorzone van sporthal Triominos binnen te lopen. De nieuwe shirts werden daarmee officieel in gebruik genomen.

Nieuwe-shirts-pupillen-4_1000

Reflex heeft voor de oude shirts een mooie bestemming gevonden. Voorzitter Evert Blok overhandigde op symbolische wijze de oude shirts aan de Stichting Football Maties. Het grote aantal aanvragen heeft Football Maties doen besluiten ook gebruikte kleding uit andere sporten te gaan inzamelen. Reflex heeft de primeur om de eerste volleybalvereniging te zijn die kleding ter beschikking stelt.

Pupil van de week Mark Jansen opende aansluitend met een prachtige service de wedstrijd van Heren 1. De pupillen van Reflex kunnen met mooie nieuwe shirts aan het seizoen beginnen.

Reflex4

Be the first to comment on "Pupillen Reflex in het nieuw dankzij ‘Vrienden van Reflex’"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.