Webinar ‘PlasFour Roadshow Online’

De PlasFour Roadshow die vorige week op verschillende locaties heeft plaatsgevonden krijgt een online vervolg in de vorm van een webinar: Plasfour Roadshow Online. Het webinar maakt het grote plaatje zichtbaar dat schuil gaat achter PlasFour. De plasmatechnologie waarmee PlasFour zich al sinds 20 jaar bezig houdt is innovatief en baanbrekend.

Met de oprichting van PlasFour AG in Zwitserland krijgt iedereen de kans om niet alleen onderdeel te zijn van deze groene, schone (r)evolutie, maar ook deelnemer te worden in de onderneming. Een enorme kans.

Harald Reichl, CEO en president van PlasFour AG, en Wolfgang Meilinger, de nieuw benoemde voorzitter van de Raad van Bestuur laten hun licht schijnen op PlasFour en de toekomst. Wolfgang Meilinger is een van de meest succesvolle managers uit Oostenrijk, en daarnaast onlangs getrouwd met de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, dr. Karin Kneissl. Wellicht weet je nog dat enkele maanden geleden Vladimir Poetin op weg naar zijn bezoek met bondskanselier Angela Merkel vanwege priveredenen een omweg heeft gemaakt via Kitzbühel.

Dit webinar geeft een unieke blik op de toekomst. Van de wereld, van ons allen, van plasFour. Zorg dat je erbij bent, het gaat over toekomstige technologieen en producten. Nodig al je partners en potentiele klanten om erbij te zijn. Het webinar ‘PlasFour Roadshow Online’ vindt dinsdag 11 december plaats om 19.15 uur. Bijwonen kan met https://zoom.us/j/9080045700.

Wil je meer weten, maar dan naar plasfour4all@gmail.com

Be the first to comment on "Webinar ‘PlasFour Roadshow Online’"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.