Webinar PlasFour: de visie van CEO Harald Reichl

https://plasfour.com/plasfourteam

Harald Reichl, CEO van PlasFour is al 27 jaar internationaal netwerker en heeft in de loop der jaren een netwerk opgebouwd dat bestaat uit meer dan 30.000 actieve partners. Zijn Curriculum Vitae telt een groot aantal hoogtepunten. Harald kan zich erop beroepen dat hij met meer dan 1.000 persoonlijke seminars één van de beste sprekers en trainers is in de Duitstalige landen.

Daarnaast is hij:

  • medeoprichter en aandeelhouder van Etoxx AG & Etoxx Vital GmbH in Villach, dat zich bezighoudt met klantenbinding en betalingssystemen, evenals met online shops en POS-systemen;
  • voormalig CEO Solartrade GmbH met fotovoltaïsche systemen en nieuwe alternatieve energievormen;
  • algemeen directeur van POWER OF POWER GmbH, een bedrijf van de Europese non-profit coöperatie FAMILY OF POWER, de grootste aanbieder van e-Carsharing in Oostenrijk;
  • verspreiding van elektrische mobiliteit en infrastructuur voor e-oplaadstations.

Energieprijs KvK Wenen

Harald Reichl wist in 2016 beslag te leggen op de energieprijs van de Kamer van Koophandel in Wenen.

Tijdens een webinar op maandag 29 oktober 2018 heeft hij uitgebreid verteld over zijn ambities en toekomstplannen met PlasFour. Van dit webinar is een opname op YouTube geplaatst.Het webinar is in het Duits.

Zet je schrap, want de ontwikkelingen zijn revolutionair. Feel The Evolution & Join: https://plasfour.com/plasfourteam of mail voor informatie naar plasfour4all@gmail.com.

Be the first to comment on "Webinar PlasFour: de visie van CEO Harald Reichl"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.