PlasFour bij ICCA

Plasmadoek

Stichting Indisch Cultureel Centrum Arnhem (ICCA) is een initiatief van Maurits van Delden, Freddy Haagen en Pieter Spierings. ICCA is gevestigd aan de Pieter Calandweg 11 in Arnhem. De Stichting biedt ruimte voor vrienden, donateurs en belangstellenden met een Indische achtergrond en voor hen die affiniteit hebben met de Indische cultuur. ICCA Arnhem bestaat sinds 23 maart 2017 en organiseert regelmatig op dinsdag workshops.

PLASMATUCH

Dinsdag 23 oktober gaf Jan Rozendom een demonstratie over de werking van de PLASMATUCH, een schoonmaakdoek waarbij alleen nog water nodig is. De motor van Marijke Ramakers zag er na afloop weer spic en span uit net als het keukentje van ICCA. Daarnaast werd uitleg gegeven over de Fuel Saver, de Oil Saver en andere energiebesparende producten met inzet van plasmatechnologie. In de demonstratie werd tevens uitgebreid ingegaan op het businessmodel dat mogelijkheden tot neveninkomsten en fundraising voor stichtingen, goede doelen en verenigingen.

Via Huis van de Stichtingen biedt PlasFour een interessant verdienmodel voor stichtingen, goede doelen en verenigingen. Feel The Evolution & Join via https://plasfour.com/plasfourteam.

Be the first to comment on "PlasFour bij ICCA"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.