Vitesse Open Dag 2009

vitessefandag

De traditionele Open Dag van Vitesse krijgt een hele andere invulling dan de voorgaande jaren het geval is geweest. De locatie is komende zondag 26 juli niet het vertrouwde Gelredome, maar de omgeving van de Eusebiuskerk vormt dit keer het decor. Vitesse geeft op deze wijze direct invulling aan de doelstelling om de club dichter bij Arnhem te brengen. Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met Sportbedrijf Arnhem en ziet er heel gevarieerd uit.

De dag begint om 09.00 uur ’s ochtends, wanneer het startschot klinkt voor een voetbalmarathon, waarvoor op het Kerkplein speciaal een kunstgrasveld wordt neergelegd en diverse groepen, variërend van ondernemers en voetbalverenigingen tot wijkbewoners en oud-spelers van Vitesse tegen elkaar zullen uitkomen.

De activiteiten van Vitesse in de Stad beginnen om 13.00 uur met een vlucht van clubsymbool De Hertog. Daarna geeft De Valk Roofvogels op Het plein van De Hertog een spectaculaire roofvogelshow. Vitesse in de Stad vindt op het Marktplein en het Jonas Daniël Meijerplein, die zijn verdeeld in vijf ‘werelden’. De traditionele spelerspresentatie ontbreekt uiteraard niet en de spelers komen zelfs twee keer: ’s middag om 14.00 uur en ’s avond om 20.15.

Gedurende de hele dag is er live-muziek met optredens van DJ Styles, DJ Jeroen Post en ex-Vitessenaar Glenn Helder. De presentatie is in handen van Barbara Barend. Een speciale vermelding verdient ook de voorstelling van Voetbaltheater De Fan dat om 18.20 uur begint: “een spetterend voetbaltheater, gebaseerd op het wel en wee van een gemiddelde amateurvoetbalclub. Voetbal, ambitie, liefde en intriges gaan hand in hand in dit stuk. Professionele acteurs zullen samen met bekende figuranten uit Arnhem, zoals oud Vitesse spelers, het publiek vermaken.’

Wie zondag rondom de Eusebiuskerk gaat kijken, wordt van harte uitgenodigd op Arnhem-Direct zijn of haar indrukken van Vitesse in de Stad met ons te delen.

(Origineel geplaatst op www.arnhem-direct.nl)

About the Author

Vincent Leenders
mediamiks.nl is van Vincent Leenders. Alles op deze weblog schrijf ik op persoonlijke titel. De onderwerpen varieren van meldingen over sport in de mix met nieuwe media tot zaken of ideeen die er business-wise toe doen. Ik heb in Nijmegen aan de KU Nederlandse taal- en letterkunde en Communicatiewetenschap (Reclame/Marketing, specialisatie sportsponsoring) gestudeerd, maar daarnaast vooral in Arnhem geleefd, een onvergetelijke tijd. Van 1988 tot 1990 ben ik dienst geweest bij Standex Periodieken in Veenendaal als traffic manager en met verloren gegane (sport-)journalistieke ambities bij De Gelderlander en SCHAATS. In dienst van Telenetwork/Teleworld Nederland (1991-1997) heb ik diverse functies bekleed en aan de wieg gestaan van voice response-diensten als horoscopen, weer- en sneeuwinformatie, puzzellijnen, diverse soorten spelletjes, sweepstakes, entertainment, interactieve teletext en de eerste direct response-televisie. Een uitstapje naar RTL Plus in Duitsland maakt onderdeel uit van deze jaren. Van 1997 tot 1998 was ik interim-manager bij Scoot resp. VNU Dagbladengroep. Vanaf oktober 1998 ben ik werkzaam geweest bij het bijkantoor van Media Groep West in Bemmel, waar ik met de (hernieuwde) lancering van voice reponse-diensten, interactieve teletext en de eerste premium sms-dienst in Nederland een deel van de basis heb gelegd voor de oprichting van Mobillion. Van januari 2000 tot en met februari 2008 had ik resp. Content Manager en Business Manager Marketing & Media op mijn visitekaartje staan. Ik beschouw me zelf inmiddels maar als een nieuwe media-veteraan. Sinds 1 maart 2008 ben ik Business Development Manager bij Skopamedia. Een 100%-dochter van de Koninklijke BDU met de uitdagende opdracht lokale nieuwsmedia naar de digitale wereld te begeleiden. In eerste instantie met “oude” titels, maar vooral met nieuwe diensten, concepten, media, produkten en platforms. Daarnaast ben ik als blogger vooral actief voor Arnhem-Direct en af en toe op Molblog. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? vincent (at) mediamiks.nl.

Be the first to comment on "Vitesse Open Dag 2009"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.