VDZ doet slechte zaken in race om kampioenschap

Op het moment dat Vitesse de grootste uitslag van het seizoen boekte, werkten de Arnhemse amateurs zich ook weer in het zweet. VDZ zag in 4D haar kampioenskansen danig slinken. Uit bij directe concurrent Concordia Wehl werd met 3-1 verloren en dat was extra zuur, want koploper VVO liet ook 3 punten liggen. Eendracht was in dezelfde klasse kansloos bij Rijnland: 4-0.SML had in 4F kennelijk het kampioensfeest nog in de benen. De thuiswedstrijd tegen AZ2000 werd met 2-3 verloren. Arnhemse Boys speelde in deze klasse thuis met 2-2 gelijk tegen Driel. De derby tussen Eldenia en Sportclub Oranje eindigde in een 0-1-zege voor de bezoekers.

De Arnhemse vertegenwoordigers in 5F zijn al lang uitgeschakeld voor de titel. MASV verloor dit keer uit van SJN met 4-0, Arnhemia een schamel puntje pakte bij Kolping-Dynamo: 1-1. ESCA verloor in 6F in en van koploper Loo met 2-1. Elsweide won met 2-1 van Beatrix dankzij doelpunten van Umberto van Galen en Bas Schuring.

FC Presikhaaf boekte in 3D thuis een grote zege op het hoger geplaatste Alverna: 6-2.

ESA verloor op zaterdag in 3A met 2-1 van Excelsior, Elsweide kwam in 4A niet verder dan een 2-2-gelijkspel bij laagvlieger Nijmegen.

About the Author

Vincent Leenders
mediamiks.nl is van Vincent Leenders. Alles op deze weblog schrijf ik op persoonlijke titel. De onderwerpen varieren van meldingen over sport in de mix met nieuwe media tot zaken of ideeen die er business-wise toe doen. Ik heb in Nijmegen aan de KU Nederlandse taal- en letterkunde en Communicatiewetenschap (Reclame/Marketing, specialisatie sportsponsoring) gestudeerd, maar daarnaast vooral in Arnhem geleefd, een onvergetelijke tijd. Van 1988 tot 1990 ben ik dienst geweest bij Standex Periodieken in Veenendaal als traffic manager en met verloren gegane (sport-)journalistieke ambities bij De Gelderlander en SCHAATS. In dienst van Telenetwork/Teleworld Nederland (1991-1997) heb ik diverse functies bekleed en aan de wieg gestaan van voice response-diensten als horoscopen, weer- en sneeuwinformatie, puzzellijnen, diverse soorten spelletjes, sweepstakes, entertainment, interactieve teletext en de eerste direct response-televisie. Een uitstapje naar RTL Plus in Duitsland maakt onderdeel uit van deze jaren. Van 1997 tot 1998 was ik interim-manager bij Scoot resp. VNU Dagbladengroep. Vanaf oktober 1998 ben ik werkzaam geweest bij het bijkantoor van Media Groep West in Bemmel, waar ik met de (hernieuwde) lancering van voice reponse-diensten, interactieve teletext en de eerste premium sms-dienst in Nederland een deel van de basis heb gelegd voor de oprichting van Mobillion. Van januari 2000 tot en met februari 2008 had ik resp. Content Manager en Business Manager Marketing & Media op mijn visitekaartje staan. Ik beschouw me zelf inmiddels maar als een nieuwe media-veteraan. Sinds 1 maart 2008 ben ik Business Development Manager bij Skopamedia. Een 100%-dochter van de Koninklijke BDU met de uitdagende opdracht lokale nieuwsmedia naar de digitale wereld te begeleiden. In eerste instantie met “oude” titels, maar vooral met nieuwe diensten, concepten, media, produkten en platforms. Daarnaast ben ik als blogger vooral actief voor Arnhem-Direct en af en toe op Molblog. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? vincent (at) mediamiks.nl.

Be the first to comment on "VDZ doet slechte zaken in race om kampioenschap"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.