UDI’19 opent webshop van Sportclubdeal

UDI’19 gaat in het seizoen 2012/2013 samenwerken met Sportclubdeal.nl en opent de virtuele deuren tijdens de traditionele open dag van UDI’19 op 18 augustus.  Momenteel is er een klein tiental verenigingen die volgens deze formule werken of gaan werken. Via deze verenigingen bereikt Sportclubdeal dagelijks 15.000 leden via allerlei kanalen.

“Het uiteindelijke bereik is natuurlijk vele malen groter en dat maakt het concept zo krachtig voor onder andere de deelnemende verenigingen, maar het is ook belangrijk voor deelnemende bedrijven om te weten dat we hun product en hun bedrijf heel effectief bij een grote groep mensen onder de aandacht kunnen brengen” aldus Wilfred Schoonderbeek, een van de eigenaren.

Tijdens de open dag zal Sportclubdeal prominent aanwezig zijn met een stand waarin naast informatie ook prijzen te winnen zijn. Laat uw naam en email achter in de kraam en maak diezelfde dag nog kans op leuke prijzen! Verder zal een van de partners van Sportclubdeal aanwezig zijn.

Deze partner heeft een uniek ”fotopoint” ingericht waar gemaakte foto’s direct omgezet kunnen worden naar prachtige posters in allerlei formaten. De zeer gunstig geprijsde posters zullen een ware herinnering zijn aan deze dag en ook gelijk de vereniging UDI’19 een extra inkomstenbron opleveren omdat er per gekochte poster een mooi percentage naar de club gaat.

Meer achtergrondinformatie over deze samenwerking op de website van UDI’19. In een eerder stadium mocht Sportclubdeal al RKVV Maliskamp en OJC ROSMALEN als deelnemende club verwelkomen.

(Bericht geplaatst op blog.sportclubdeal.nl,  (©)  Vincent Leenders)

Be the first to comment on "UDI’19 opent webshop van Sportclubdeal"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.