Sportclubdeal Total Sport Partner

Sportclubdeal heeft twee nieuwe labels geintroduceerd: Clubs2gether en Sportclubmedia. Clubs2gether is een inkoopblok dat als verlengstuk opereert voor sportclubs en bedrijven die actief zijn in de sportmarkt. Sportclubmedia biedt sportclubs de mogelijkheid met inzet van een groot aantal tools op een meer eigentijdse wijze met leden en de achterban te communiceren.

Sportclubdeal_Total_Sport_Partner

De twee nieuwe labels worden in de markt gezet, naast het huidige concept waarin loyalty en fanengagement tussen clubs, leden en sponsoren centraal staan.

“Het speelveld in de sportwereld verandert razendsnel,” aldus Theo van den Dungen. “Subsidies en sponsorinkomsten staan onder druk, clubs kampen met een terugloop in ledenaantallen en tekorten aan vrijwilligers. De maatschappelijke rol van de sport aan de andere kant is nog steeds van groot belang. Misschien groeit die rol nog steeds wel tegen de achtergrond van die ontwikkelingen.“

Bij het onder de aandacht brengen van ons loyalty-concept merkten we steeds meer dat er bij de clubs op het gebied van inkoop en communicatie veel kansen en mogelijkheden zijn. ‘Winnen doen we samen’ en juist om die reden hebben we besloten om deze nieuwe labels, Clubs2gether en Sportclubmedia, te lanceren.”

 

Voordelen clubs:

–    Kracht van het collectief
–    Besparing op inkoop door exclusieve afspraken met leveranciers
–    Unieke “clubscan” geeft inzicht waar sportclubs kunnen besparen en efficiënter kunnen werken
–    Centraal loket voor offertes, vergelijkingen en bestellingen.

 

Voordelen bedrijfsleven:

–    Sportclubdeal als saleschannel/broker
–    Toegang tot groot netwerk aan sportclubs
–    Inzicht in aanbod concurrentie
–    Status van preferred supplier
–    Lead generation.

 

Sportclubdeal mag De Graafschap, FC Eindhoven, Achilles’29 en topamateurclubs JVC Cuijk, OJC Rosmalen, VRC Veenendaal en UDI’19/Beter Bed tot de deelnemers rekenen. Het totale bereik bestaat inmiddels al uit meer dan 1.800 clubs. Voor het label Clubs2gether werkt Sportclubdeal momenteel samen met o.a. Trainingskampen.nl, Expoline, Van Helden Relatiegeschenken, Loungies.nl, VI-Travel en Travelbird.

Neem voor meer informatie contact op met Theo van den Dungen via theo@sportclubdeal.nl.

Be the first to comment on "Sportclubdeal Total Sport Partner"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.