Sportclubdeal brengt klanten naar de (web)winkel

Sportclubdeal is nieuw in Nederland en werkt heel eenvoudig. Bedrijven plaatsen hun deal, een aantrekkelijk geprijsd product of dienst, op de speciale clubwebwinkels van Sportclubdeal, waar leden en vrienden van aangesloten sportclubs de deal kunnen sluiten. Bedrijven bepalen zelf of ze een regionale of landelijke deal plaatsen en daarmee ook hoe groot het bereik is. De communicatie is perfect geregeld: Sportclubdeal en sportclubs promoten de shop intensief onder de leden.

Coupons en kortingsbonnen zijn inmiddels een zeer sterk middel om impulsaankopen te genereren en aankoopbeslissingen te motiveren. Iedereen gebruikt ze!

Het principe van de coupon is ook bij Sportclubdeal het middel om nieuwe klanten naar de (web)winkel te krijgen en ze te laten kennismaken met de producten en service van bedrijven. Sportclubdeal biedt ondernemers een perfecte mogelijkheid om meer traffic naar de winkelvloer te brengen en rolt momenteel een fijnmazig netwerk onder honderden sportclubs uit.

Het mooie van de formule van Sportclubdeal is dat alle partijen winnen. De ondernemer wint, omdat hij nieuwe klanten over de vloer krijgt en leden winnen, omdat ze een mooie deal voorgeschoteld krijgen. De sportclub zelf komt eveneens als winnaar uit de bus, omdat voor elke deal die wordt gesloten een kleine bonus naar de clubkas gaat. De ondernemer ondersteunt met zijn deelname gelijk het verenigingsleven in Uden en Veghel.

(Sportclubdeal brengt klanten naar de (web)winkel werd geplaatst op pagina 9 van de Sportclubdealkrant Uden/Veghel)

Be the first to comment on "Sportclubdeal brengt klanten naar de (web)winkel"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.