Football Maties op 26e Marveldtoernooi

Football Maties is in het weekend van vrijdag 29 tot en met zondag 31 mei net als vorig jaar met een stand aanwezig op het Marveldtoernooi. Het hoog aangeschreven Marveldtoernooi voor C-junioren wordt voor de 26e keer georganiseerd op de velden van Sportpark De Elshof van SV Grol in Groenlo. Het deelnemersveld van deze 26e editie bestaat uit twaalf ploegen uit zeven verschillende landen.

Marveldtoernooi

 

Nederland wordt vertegenwoordigd door teams van gastheer SV Grol, Ajax, Feyenoord, PSV en FC Twente. Uit Engeland komen Arsenal en Manchester United, Dynamo Moskou uit Rusland, Atletico Paranaense uit Brazilie en Right to Dream uit Ghana. Paris Saint Germain en FC Barcelona verdedigen de eer van resp. Frankrijk en Spanje.

 

Gebruikte voetbalschoenen

De aftrap is vrijdagmiddag 17.30 uur. Football Maties heeft op het toernooi een stand waarop een voetbalschoenencontainer staat, waarin iedereen zijn oude, niet meer gebruikte voetbalschoenen kan achterlaten. Alle informatie van dit Marveldtoernooi staat op een eigen website: www.marveld.info. Meer over Football Maties vind je op www.footballmaties.com. Football Maties heeft eerder dit jaar van SV Grol al de oude kledinglijn in ontvangst mogen nemen.

 

Be the first to comment on "Football Maties op 26e Marveldtoernooi"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.