AutoVreman shirtsponsor volleybalvereniging Reflex

AutoVreman uit Zevenaar is shirtsponsor geworden van het recreantenteam van volleybalvereniging Reflex uit Duiven. Dat team doet mee aan de midweekse competitie in Pannerden. Het in Zevenaar gevestigde AutoVreman sponsort meerdere teams in de regio en heeft specifiek voor deze sponsoring gekozen vanwege het karakter en de bovenregionale uitstraling van het toernooi in Pannerden. Het recreantenteam speelt om de zes weken op woensdagavonden in sporthal Pauwengaard.

Sjack Buermans, coördinator, geeft aan dat voor het eerst in jaren een recreantenteam van Reflex, zich mag hullen in shirts met de naam van een sponsor. “Het vervult ons met een gevoel van trots dat AutoVreman zich aan onze vereniging heeft verbonden. Sportclubs hebben het steeds moeilijker om financieel de eindjes aan elkaar te knopen en als we er dan ook nog eens in slagen om voor een recreantenteam een sponsor te krijgen, vervult ons dat met lichte trots.”

De shirts hebben de recreanten een vliegende start van de competitie bezorgd en het teamgevoel en het enthousiasme enorm versterkt. Het team bezet in de voorlopige tussenstand een vierde plaats. Reflex kan overigens nog steeds nieuwe recreanten verwelkomen, stuur voor meer informatie een mail naar lidmaatschap@reflex-volleybal.nl.

Door mijn dienstverband enkele jaren terug  bij Skopamedia ken ik de weg in de lokale media, het biedt de kans op meerdere plekken bijdragen te leveren. De sponsoring door AutoVreman staat uiteraard vermeld op de site van Reflex zelf, maar daarnaast op:

1 Comment on "AutoVreman shirtsponsor volleybalvereniging Reflex"

  1. Sjack Buermans | 3 december 2016 at 16:31 |

    Wat goed dat Vincent naast het volleybal ook voor voetbal geïnteresseerd is. Een waardevolle man voor Reflex uit Duiven

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.