Auto Vreman sponsort handbaldames OBW

Auto Vreman uit Zevenaar heeft een sportief hart voor de clubs in de regio, voor verschillende soorten sport. De onderneming van Rene en Fanny Vreman maakte eerder dit seizoen al opwachting als shirtsponsor van de recreanten van volleybalvereniging Reflex uit Duiven. De full-service garage van het echtpaar heeft nu ook zijn naam verbonden aan de handbaldames van OBW uit Zevenaar.

Fanny Vreman: “Wij hebben circa 30 medewerkers en vinden dat we in onze bedrijfsvoering niet alleen economisch gewin centraal moeten stellen. Maatschappelijk verantwoord of sociaal ondernemen neemt in de huidige maatschappij een steeds belangrijkere plaats in. Niet alleen komt onze clientèle uit de gehele Liemers, het merendeel van onze medewerkers ook. Wij willen ons als Auto Vreman ook maatschappelijk profileren en dat hopen we te doen door middel van deze shirtsponsoring. Een echte voorkeur voor een specifieke sport hebben we niet, vandaar dat we na Reflex nu ook voor een team van OBW hebben gekozen.”

De dames van OBW kunnen met deze shirts weer jaren vooruit. Auto Vreman is gevestigd aan de Marconistraat 33 in Zevenaar.

Be the first to comment on "Auto Vreman sponsort handbaldames OBW"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.