OJT 2018 (Ome Joop’s Tour 2018) in beeld

Frans Zinser, de eigen Ome Joop’s Tour-fotograaf was erbij in de ronde van 2018 en heeft veel momenten op foto vastgelegd. Je ziet hieronder een beperkte selectie. Meer foto’s kun je elders bekijken op het web, klik op de naam van het album om lekker te bladeren en na te genieten.

De albums zijn zo veel mogelijk per etappeplaats georganiseerd, vanaf de start van Ome Joop’s Tour 2018 op 22 juli 2018 met de verzameldag op Papendal, via de Markt in Arnhem, Ulft, Deventer, Hellendoorn, Hoogeveen, Groningen, de treinreis met De Hondekop, ‘s-Hertogenbosch, Loon op Zand, de rustdag in De Efteling, Oss en Rhenen, arriveerde het tourpeloton op woensdag 1 augustus in Sporthal Valkenhuizen weer in Arnhem.

Arnhem-Rheden-Ulft

Deventer-Hellendoorn-Hoogeveen

Groningen

Treinreis De Hondekop

De Efteling

Loon op Zand-Oss-Rhenen-Arnhem

Wie ook foto’s heeft en deze graag geplaatst ziet in een van de albums kan de foto’s sturen naar redactie@omejoopstour.nl.

Aanvullende foto’s zijn er van Jan Soek, Marjolein Langen, André Klop, sponsor Kees Kant, Hennie Erdhuizen, Kimberly Verdonk, Patrick Janssen, Stacey Lynch, Jan Jonkers en Mireille de Wit.

(Dit bericht werd origineel geplaatst op www.omejoopstour.nl)

Be the first to comment on "OJT 2018 (Ome Joop’s Tour 2018) in beeld"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.