Intersport zamelt oude voetballen in met Balls for Brazil

Sportketen Intersport roept onder het motto ‘Balls for Brazil’ roept sportketen Intersport Nederlanders op oude voetballen in te leveren bij een van de Intersport-winkels. Voor elke ingeleverde voetbal doneert Intersport een euro aan het meisjesvoetbal in Brazilië. Consumenten krijgen tegen inlevering van een bal een kortingsvoucher van € 5,-, die ze kunnen besteden aan het hele Intersport-assortiment.

Doen wat je leuk vindt is voor veel kinderen in de wereld niet vanzelfsprekend. Op de site van Intersport wordt uitgebreid bericht over de Braziliaanse Jessica die dankzij het voetbal weer een betere toekomst voor zichzelf zag ontstaan. Balls for Brazil sluit naadloos aan op de merkboodschap van Intersport ‘Sport to the people.’

Rio de Janeiro

Intersport zet voor ‘Balls for Brazil’ een Tv-commercial in, waarin Nederlandse kinderen letterlijk hun bal doorgeven aan een meisje in Brazilië, dat de bal vervolgens weer gebruikt om samen met haar vriendinnen te voetballen. De commercial is opgenomen in Rio de Janeiro en verschillende Nederlandse steden. De actie wordt ondersteund via social media en het eigen magazine van Intersport dat wordt verspreid onder 1,2 miljoen huishoudens. De verschillende Intersport-ondernemers zullen via huis-aan-huisbladen consumenten oproepen om hun voetballen in te leveren bij de lokale Intersport-winkel. De actie loopt tot en met 4 september a.s. en is alleen geldig in de winkel.

Be the first to comment on "Intersport zamelt oude voetballen in met Balls for Brazil"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.