Vitesse volstrekt kansloos tegen Feyenoord: 0-2

In een stadion vol met supporters uit Rotterdam heeft Vitesse vanmiddag Feyenoord geen strobreed in de weg gelegd: 0-2. Vitesse bakte er helemaal niets van en mocht de handen dichtknijpen dat er geen 0-6 op het scorebord stond, een stand die al bij rust had kunnen worden bereikt.

Feyenoord zette Vitesse vanaf het eerste fluitsignaal helemaal klem, het leek alsof voor de gastheren de titel op het spel stond. Na tien minuten voltrok zich voor ons als supporters het slechtste scenario: een vroege voorsprong voor Feyenoord. Nicolai Jorgensen tikte een slecht weggewerkte corner achter Eloy Room: 0-1. Een geweldige voetballer die Jorgensen, hij tekende ook voor de 0-2. Tussen de 0-1 en na de 0-2 kreeg Feyenoord handenvol kansen de voorsprong uit te bouwen, maar het vond steeds Eloy Room op haar weg.

Vitesse speelde lamlendig werd gezegd, dat lag ook het aan sterke spel van Feyenoord. De Arnhemmers waren kansloos, het is te hopen dat deze nederlaag niet doorwerkt richting de bekerfinale.

De tweede helft eindigde na 45 minuten en wat blessuretijd.