Voetbalamateurs in Arnhem hervatten (deels) de competitie

De winterstop in het amateurvoetbal ging dit weekend officieel ten einde. Voor het eerst sinds 13 december rolde de bal weer in het Arnhemse. Met wisselend succes. Op zaterdag kreeg ESA in 3A bezoek van VVOP uit Voorthuizen, de bezoekers gingen met een kansloze 6-2-nederlaag terug naar huis. ESCA werd in 4A in Nijmegen met 4-0 verslagen door Brakkenstein. Elsweide beleefde in 4B weinig plezier aan de hervatting van de competitie. Uit bij hekkensluiter Wodanseck werd ongelukkig met 2-1 verloren, waarmee het laatste sprankje hoop op de titel waarschijnlijk definitief verdween.

Het herfstachtige weer op zondag zorgde ook maar voor een half programma. SML won in 3C thuis met 2-1 van FC Eibergen. VDZ won in 4F op Cranevelt met dezelfde cijfers van Eldenia. De zuidelijke derby tussen MASV en AZ2000 eindigde in een 0-3-zege voor de bezoekers, terwijl Arnhemse Boys kostbare punten liet liggen in Ede bij Fortissimo: 1-1, met een Arnhemse treffer van Fahti Dag.

De Paasberg kwam in 5E thuis in actie tegen RVW uit Renkum. De hernieuwde kennismaking met de bal eindigde in een deceptie: de bezoekers togen huiswaarts met een 1-6-zege op zak. De enige Paasberg-treffer, waarmee de thuisploeg zelfs nog op een 1-0-voorsprong kwam, werd gescoord door Michael Weggemans.

Sportclub Oranje, Arnhemia (zaterdag 4B), FC Presikhaaf (zondag 3B), Sportclub Oranje, Eendracht (zondag 4F), Arnhemia (zondag 5D), Elsweide (zondag 5E) en ESCA (zondag 6F) konden de voetbalschoenen een week langer in het vet houden. Die wedstrijden werden afgelast.

(Bericht geplaatst op Arnhem-Direct.nl)

Be the first to comment on "Voetbalamateurs in Arnhem hervatten (deels) de competitie"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.