Vitesse op weg naar de Jupiler League?

De papieren editie van Voetbal International pakt deze week groot uit met een mega-interview met eigenaar Merba Jordania, die nogmaals zijn geloofsbrieven richting de titel van 2013 overlegt. Vol spanning check ik dezer dagen de RSS-feed van Vitesse.nl om te lezen of de geruchten over het vertrek van Albert Ferrer officieel worden bevestigd. Helaas, directie en woordvoerders doen er het zwijgen toe, al neemt Paul van der Kraan wel de moeite een artikel te plaatsen met het feit dat “er nog geen nieuws is”.

Eindstand_eredivisie

Wie wat verder scrollt op de pagina en niet even scherp is, krijgt nog wel de eindstand van het voorbije seizoen in beeld, waarop duidelijk te zien is, dat Vitesse eerder op weg is naar de Jupiler League dan naar de Europa League: de Arnhemmers zijn alsnog op de zestiende plek geeindigd. Direct onder Excelsior dat zelfs drie punten meer heeft weten te behalen.

De stand heeft toch al weinig oog voor detail, want het hele seizoen ontbreken al gescoorde goals en tegendoelpunten, terwijl juist voor Vitesse het doelsaldo op de slotdag van doorslaggevend belang bleek te zijn. Flauw? Nee, Vitesse.nl blinkt toch al niet uit door usability en door veel onderdelen pas tegen betaling beschikbaar te stellen, ligt er een behoorlijke drempel om een volwaardige community te creeeren. Ook op weg naar de digitale top liggen er nog volop uitdagingen.

(Bericht gelaatst op Arnhemdichtbij.nl)

Be the first to comment on "Vitesse op weg naar de Jupiler League?"

Geef een reactie