Vijftiende speelronde Arnhemse voetbalamateurs

Op zaterdag in 3A maakte ESA in de vijftiende speelronde  van het amateurvoetbal geen fout uit bij hekkensluiter Oranje Blauw: 1-4. ESCA ging in 4A op bezoek bij EMM in Randwijk. Na 90 minuten was het 3-3- met Arnhemse doelpunten van Jurrien Schouten (2x) en Thijs Bolder. In 4B duurde de wedstrijd tussen SC Oranje en Ede/Victoria slechts drie kwartier. Door een blessure van scheidsrechter Kooy werd de wedstrijd nar een helft gestaakt bij een 3-1-voorsprong voor Oranje dankzij doelpunten Mark Roordink, Danny van Duijnen en Bart van de Ede.

Op zondag boekten zowel SML in 3C als Presikhaaf in 3D een knappe overwinning. SML won bij DVV in Duiven met 0-2, FC Presikhaaf met 0-1 bij Overasseltse Boys, waarmee de ploeg de titelkansen in eigen hand blijft houden. Een half programma in 4F waar AZ2000-VDZ en SC Oranje-Edesche Boys van het programma waren geschrapt in verband met de ongeregeldheden een week eerder bij AZ2000-SC Oranje. Arnhemse Boys kwam wel in actie in Elst tegen Elistha, maar verloor met 3-1. Eendracht boekte een belangrijke 1-2-zege bij ONA in Wageningen, terwijl MASV knap met 1-1 gelijkspeelde in en tegen Driel.

Arnhemia blijft in 5D op kampioenskoers, dit keer werd met 0-3 gewonnen van SC Doesburg. De Paasberg kon het thuis in 5E niet bolwerken en verloor met 1-3 van Echteld.  De niet-genoemde ploegen hoefden de voetbalschoenen niet uit het feit te halen.