SV De Paasberg eerste voetbalclub op SupporterAds

Voor alles en iedereen is er een eerste keer, ook op ons netwerk. SV De Paasberg heeft de eer om de eerste voetbalclub te zijn die zich heeft aangesloten bij SupporterAds. SV De Paasberg is een fusieclub in Arnhem met een afdeling voetbal en tafeltennis, een bloeiende vereniging met meer dan 800 leden, gehuisvest in de Arnhemse wijk Paasberg.

Men kan er terecht voor voetbal en tafeltennis. In totaal spelen er rond de 20 voetbalteams in een KNVB-competitie, verdeeld over dames-, heren-, junioren- en pupillenteams. Daarnaast zijn er nog de zogenaamde superveteranen, leden van de buitencategorie. De Paasberg heeft bovendien een activiteitencommissie en een carnavalsvereniging.

De historie van de vereniging gaat terug tot in de vorige eeuw, om precies te zijn 1909. Destijds werd de Arnhemse voetbal- en atletiekvereniging “Hertog Hendrik” opgericht. Later zou daar ook GOVA (Giro Ontspanningsvereniging Arnhem), opgericht in 1956, bijkomen. Een fusie in 1994 tussen beide verenigingen betekende het ontstaan van de SV De Paasberg. Sinds 2 februari 2009 bestaat de vereniging 100 jaar. De toekomst voor de club is uitstekend te noemen.

Webmaster Wim van Koppenhagen heeft de samenwerking tussen SupporterAds en SV De Paasberg op overtuigende wijze weggezet. Adverteren kan op de homepagina van svdepaasberg.nl en de pagina wedstrijdverslagen. Lees bovendien Wim’s aanbevelenswaardige artikel: “SupporterAds, het nieuwe adverteren”. Met de aanmelding van De Paasberg is ook het portaal arnhem.supporterads.nl opengezet en beschikbaar gekomen voor alle sportclubs in Arnhem e.o..

(Bericht geplaatst op het weblog van Supporterads)

Be the first to comment on "SV De Paasberg eerste voetbalclub op SupporterAds"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.