SupporterAds ingezet bij HDM

In het weekend van Koninginnedag 2011 heeft op de site van HDM SupporterAds de invulling gekregen, zoals die ons voor ogen stond. Op hdmonline zijn 3 posities beschikbaar voor SupporterAds: bovenaan en midden op de homepagina en bovenaan de programma-pagina. Zondag 1 stond voor Heren 1 de belangrijke wedstrijd tegen Tilburg 1 op het programma. Doel: handhaving.
Young_Startup besloot om alledrie de posities voor een week te boeken en ze te benutten om Heren 1 aan te moedigen. Kijk hieronder voor de invulling.

Homepagina bovenaan:

Young_Startup wenst HDM 1 succes tegen Tilburg
Homepagina midden:


Programma bovenaan:Zondag 1 mei heeft Heren 1 van HDM met 4-1 overtuigend gewonnen van Tilburg dat door deze nederlaag de gang naar de overgangsklasse moet maken. HDM plaatste zich voor de play-outs en houdt kans om volgend seizoen ook nog in de Rabo Hoofdklasse uit te komen. Maandag 2 mei in de vroege ochtend heeft Young_Startup overtuigend ingespeeld op het resultaat van de zondag en de SupporterAds razendsnel aan de context aangepast.

Homepagina bovenaan:

Homepagina midden:

Programma bovenaan:

En dat SupporterAds superactueel kan worden gebruikt, bleek enkele minuten later bij de wijziging van de tekst op Homepagina midden:

SupporterAds is meer dan benieuwd naar de prestaties van HDM Heren 1 in de stay-inns. Succes!

Young_Startup heeft op optimale wijze gebruik gemaakt van de mogelijkheden tot kortlopend adverteren via SupporterAds. Diverse keren ingesprongen op de actualiteit, Heren 1 een hart onder de riem gestoken en additioneel HDM extra inkomsten bezorgd.

(Bericht geplaatst op het weblog van SupporterAds)

Be the first to comment on "SupporterAds ingezet bij HDM"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.