Sportkrant als slotakkoord voor Sportclubdeal

Met de verschijning van de Sportclubdealkrant regio Uden/Veghel, een samenwerking tussen Sportclubdeal en De Winter media groep, is voor mij een einde gekomen aan mijn marketingwerkzaamheden voor Sportclubdeal. Gedurende ruim een jaar heb ik de beide initiatiefnemers Theo van den Dungen en Wilfred Schoonderbeek bijgestaan hun innovatieve concept “Winnen doen we samen” onder de aandacht te brengen van sportclubs, hun leden en het lokale bedrijfsleven.

Colofon Sportclubdeal

 

De start van een weblog, emailmarketing, social media (Twitter, Facebook), direct marketing, SEO, persberichten, redactionele bijdragen voor de websites van de clubs, een sportkrant in Rosmalen en deelname aan de Nationale Voetbalvakbeurs. Veel zaken zijn de revue gepasseerd. Op blog.sportclubdeal.nl en www.mediamiks.nl, in de categorie ‘Sportclubdeal’ is alles nog eens rustig na te lezen. De redactionele stukken in de Sportclubdealkrant zijn niet alleen in de digitale variant te lezen, ik heb alle individuele bijdragen hier ook beschikbaar gemaakt.

Ik heb het met veel plezier gedaan, het voelde als een hobby. Ik wens Wilfred en Theo vanaf deze plek veel succes met de verdere uitbouw van Sportclubdeal en zal het met belangstelling blijven volgen.

Be the first to comment on "Sportkrant als slotakkoord voor Sportclubdeal"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.