SML dendert door in klasse 4F

Op SML lijkt in klasse 4F dit seizoen geen maat te staan: 6 wedstrijden gespeeld, 18 punten. Dit weekend werd de thuiswedstrijd tegen Echteld afgetekend gewonnen met 3-0. De Arnhemse ploeg heeft nu al 5 punten voorsprong op nummer 2, Angeren.

Eldenia versloeg in dezelfde klasse thuis Fortissimo uit Ede met 2-0, terwijl Sportclub Oranje zijn eerste punt pakte door thuis gelijk te spelen tegen Elistha uit Elst: na 90 minuten stond er 2-2 op het scorebord. De derby tussen AZ2000 en Arnhemse Boys eindigde in een duidelijke 0-3-zege voor de Boys.

Eendracht boekte in 4D een regelmatige 2-0-zege op Sportclub Groessen. VDZ kwam thuis tekort tegen SC Westervoort: een 0-1-nederlaag.

In 5F was Edesche Boys te sterk voor MASV: 2-1, terwijl De Paasberg uit bij Nijmegen niet verder kwam dan een 2-2-gelijkspel. De derby in deze klasse tussen Vitesse 1892 en Arnhemia eindigde in 3-1 voor geel-zwart.

In 6F vielen de doelpunten als rijpe appelen: ESCA won thuis met 6-2 van Beatrix. In de wedstrijd tussen Sportclub Valburg en Elsweide vielen eveneens 8 doelpunten, al trokken de Arnhemmers met 5-3 aan het kortste eind, met Arnhemse treffers van Edwin van der Burgt, Mete Aksoy en Mike van Ipkens.

FC Presikhaaf boekte in 3D na 2 nederlagen op rij een verdienstelijk gelijkspel uit bij Orion: 3-3.

Op zaterdag kwam ESA thuis in klasse 3A niet verder dan een 0-0-gelijkspel tegen Oranje Blauw. Elsweide won in 4A nipt van Brakkestein met 3-2.

About the Author

Vincent Leenders
mediamiks.nl is van Vincent Leenders. Alles op deze weblog schrijf ik op persoonlijke titel. De onderwerpen varieren van meldingen over sport in de mix met nieuwe media tot zaken of ideeen die er business-wise toe doen. Ik heb in Nijmegen aan de KU Nederlandse taal- en letterkunde en Communicatiewetenschap (Reclame/Marketing, specialisatie sportsponsoring) gestudeerd, maar daarnaast vooral in Arnhem geleefd, een onvergetelijke tijd. Van 1988 tot 1990 ben ik dienst geweest bij Standex Periodieken in Veenendaal als traffic manager en met verloren gegane (sport-)journalistieke ambities bij De Gelderlander en SCHAATS. In dienst van Telenetwork/Teleworld Nederland (1991-1997) heb ik diverse functies bekleed en aan de wieg gestaan van voice response-diensten als horoscopen, weer- en sneeuwinformatie, puzzellijnen, diverse soorten spelletjes, sweepstakes, entertainment, interactieve teletext en de eerste direct response-televisie. Een uitstapje naar RTL Plus in Duitsland maakt onderdeel uit van deze jaren. Van 1997 tot 1998 was ik interim-manager bij Scoot resp. VNU Dagbladengroep. Vanaf oktober 1998 ben ik werkzaam geweest bij het bijkantoor van Media Groep West in Bemmel, waar ik met de (hernieuwde) lancering van voice reponse-diensten, interactieve teletext en de eerste premium sms-dienst in Nederland een deel van de basis heb gelegd voor de oprichting van Mobillion. Van januari 2000 tot en met februari 2008 had ik resp. Content Manager en Business Manager Marketing & Media op mijn visitekaartje staan. Ik beschouw me zelf inmiddels maar als een nieuwe media-veteraan. Sinds 1 maart 2008 ben ik Business Development Manager bij Skopamedia. Een 100%-dochter van de Koninklijke BDU met de uitdagende opdracht lokale nieuwsmedia naar de digitale wereld te begeleiden. In eerste instantie met “oude” titels, maar vooral met nieuwe diensten, concepten, media, produkten en platforms. Daarnaast ben ik als blogger vooral actief voor Arnhem-Direct en af en toe op Molblog. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? vincent (at) mediamiks.nl.

Be the first to comment on "SML dendert door in klasse 4F"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.