Skycoin Fiber: Skycoin is a league on his own!

Skycoin Fiber kan het best omschreven worden als een oneindig schaalbaar netwerk van blockchains die naast elkaar liggen: draden. Een technologische prestatie die Bitcoin of Ethereum nooit zal kunnen bereiken: beiden zijn nooit ontworpen om oneindig te kunnen schalen.

De blockchain van Bitcoin kan zes transacties per seconde verwerken (TPS). De blokchain van Ethereum reikt tot 30 transacties per seconde. Met Skycoin Fiber kan elke draad op de blockchain op dit moment 300 transacties per seconde verwerken. De doelstelling is om dat aantal in toekomstige implementaties te laten stijgen naar 3000 transacties per seconde (3000 TPS).

Skycoin Fiber kan deze transactiesnelheid bereiken door de efficiëntie waarmee Skycoin Fiber is geprogrammeerd: minder dan 5000 regels code. Ter vergelijk: Bitcoin telt meer dan 100.000 regels code. Het verleden heeft uitgewezen: grote en ingewikkelde codebases introduceren bugs, Skycoin Fiber is efficiënt, elegant en briljant in alle eenvoud.

Skycoin Fiber is de basis van Blockchain 3.0. Elke draad die aan Skycoin Fiber wordt toegevoegd versterkt het totale netwerk en bouwt mee aan het weefsel van het totale ecosysteem. Elke organisatie, bedrijf en project dat wordt gehost op Skycoin Fiber krijgt een eigen volledig aanpasbare, private blockchain die in staat is tot Visa-achtige snelheden.

Be the first to comment on "Skycoin Fiber: Skycoin is a league on his own!"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.