Sanders PuzzelMedia Groep lanceert Puzzelsite.nl

Online puzzelen heeft vanaf 13 september een nieuwe dimensie met de lancering van www.puzzelsite.nl. Liefhebbers van het traditionele kruiswoordraadsel, woordzoekers, zweedse puzzels en sudoku kunnen op deze site elke dag een nieuwe puzzel van deze 4 soorten oplossen. Puzzelsite.nl biedt bovendien iedere dag een nieuw cryptogram en een legpuzzel. De genoemde puzzels zijn alle ook op de IPad te spelen.

Voor wie meer puzzelplezier wil beleven wordt op Puzzelsite.nl het zogenaamde “Free-Member” en VIP-Member”-ship geintroduceerd. Beide lidmaatschappen kennen onderscheidende voordelen ten opzichte van de toevallige en incidentele puzzelaar. Free-Members dienen alleen hun emailadres achter te laten, hetgeen o.a. recht geeft op:

~ elke dag een puzzel van iedere soort uit het archief op te lossen;

~ exclusieve aanbiedingen van partners;

~ profielpagina ten behoeve van community.

 

VIP-member

Een VIP-Member-ship kost 35 euro op jaarbasis, waarbij de consument kan kiezen voor eenmalige betaling vooruit of wekelijks via SMS of 0909-IVR. Zij hebben nog eens extra recht op:

~ online toegang tot Sanders’ puzzelwoordenboek met meer dan 1,2 miljoen opgaves;

~ automatische deelname aan prijspuzzels(s);

~ een puzzel individueel op tijd kunnen oplossen;

~ tussentijds kunnen opslaan van niet-volledig-ingevulde puzzels.

 

Puzzelsite.nl vormt voor Sanders PuzzelMedia Groep het vertrekpunt van alle digitale puzzelactiviteiten. De verschuiving naar digitaal die zich voltrekt betekent dat als traditionele uitgever van puzzelboeken ook moeten bekijken op welke wijze de doelgroep blijvend kunnen bedienen.  Om die reden is ook versneld ingestoken op het beschikbaar stellen van de puzzels via de Ipad. Meer informatie op www.puzzelsite.nl.

Vincent Leenders was als business-developer op interim-basis bij het project Puzzelsite.nl betrokken.

Be the first to comment on "Sanders PuzzelMedia Groep lanceert Puzzelsite.nl"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.