PR en Communicatie Ome Joop’s Tour

Vrijwilligerswerk is belangrijk, vind ik belangrijk, vooral als je iets voor een ander kunt betekenen en beschikt over talenten waarmee je dat kunt waarmaken.

Op het Arnhems Nieuwscafe van 25 maart 2017 ben ik in contact gekomen met Marcel Legerstee van Ome Joop’s Tour, de jeugdronde door Nederland die sinds 1950 bestaat en dit jaar zijn 67e editie beleeft. Vanuit Stichting Football Maties kon ik diverse materialen beschikbaar stellen als prijs voor de deelnemers aan de editie van dit jaar. Van het een kwam het ander en zo verzorg ik vanaf f 1 juni delen van de (interne) communicatie voor Ome Joop’s Tour op o.a. de website (www.omejoopstour.nl), Twitter, Facebook en een nieuwsbrief. Vanaf de zijlijn mocht ik al enige inbreng hebben in het programmaboekje dat een dezer dag bij alle 156 deelnemers, begeleiders/vrijwilligers en relaties op de deurmat is gevallen.

Het programmaboek bevat informatie over de etappeplaatsen, samenstelling van de ploegen, eigenlijk alles wat je moet weten over de Tour van 2017. De credits gaan uit naar Frans Zinser en Marcel te Brake van Diep Arnhem die het programmaboek vorm en inhoud hebben gegeven. Het programmaboek 2017 kan digitaal worden bekeken via www.omejoopstour.nl.

Maandag 24 juli om 12.00 uur gaat de 67e editie van Ome Joop’s Tour van start vanaf het stadhuis in Arnhem. Met samenwerking tussen Football Maties en Ome Joop’s Tour hoop ik een start te hebben kunnen geven voor een Huisvandestichtingen in Arnhem e.o., waarin kennis over social media, e-mail, digitaal, crowdfunding, sponsoring, CRM samenkomt.

Be the first to comment on "PR en Communicatie Ome Joop’s Tour"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.