Oriental Green House deelnemer bij Sportclubdeal

Oriental Green House, het Aziatische restaurant met de in het oog springende groene zuilen aan de rand van Eindhoven, is deelnemer geworden bij Sportclubdeal. Oriental Green House bijt daarmee het spits af van de samenwerking tussen Sportclubdeal en FC Eindhoven, het is de eerste sponsor van FC Eindhoven die deals zal gaan plaatsen in de speciale clubwebwinkel van de club uit de Jupiler League.

In een fraai, groen gebouw met karakteristieke pilaren en grootse serres aan de Aalsterweg 281 in Eindhoven kunnen gasten op drie verdiepingen genieten van verschillende soorten Oosterse gastvrijheid. Op de begane grond wordt een 5-sterren Ocean Pacific-buffet geserveerd met meer dan 40 Aziatische gerechten. Op de eerste verdieping is er een Aziatisch Specilaiteitenrestaurant, waar een drie-gangen diner wordt geserveerd  met als paradepaardje de sushiboot. De tweede verdieping heeft het Japans Teppanyaki, waar tijdens een avondvullend diner kan worden genoten van een wervelende kookshow.

Oriental Green House en Sportclubdeal zijn een samenwerking aangegaan voor een periode van twee jaar. Meer informatie op www.orientalgreenhouse.nl

Be the first to comment on "Oriental Green House deelnemer bij Sportclubdeal"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.