Nederlands Elftal traint bij MHC Upward in Arnhem

Upward

Van 13 december tot en met 21 december a.s. wordt in Bhubaneswar in India de 35ste editie van de Champions Trophy hockey bij de heren gehouden. U denkt misschien wat moet dat bericht op deze plek, de afstand tussen Arnhem en Bhubaneswar is bijna 1.900 kilometer.

Max Caldas, Argentijn van geboorte, sinds 1 juli bondscoach van het Nederlandse mannen-hockeyelftal, heeft ervoor gekozen dat team op dezelfde wijze voor de Champions Trophy voor te bereiden, zoals hij dat heeft gedaan met het Nederlands dames-hockeyelftal dat in juni jl. in Den Haag overtuigend wereldkampioen wist te worden.

Het succes van de dames, de heren moesten in de finale pijnlijk hun meerdere erkennen in Australie, werd mede toegeschreven aan de ijzeren voorbereiding die deels op Papendal, deels op de velden van MHC Upward heeft plaatsgevonden.

Dat recept gaat nu ook worden toegepast bij de heren. Wie van tophockey wil genieten kan van begin september tot en met medio november op maandag en dinsdag regelmatig een kijkje gaan nemen op de Bakenbergseweg.

(Bericht verscheen origineel op Arnhem-Direct.nl)

Be the first to comment on "Nederlands Elftal traint bij MHC Upward in Arnhem"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.