Inschrijving Ome Joop’s Tour 2018 van start

Ome Joop’s Tour is al jarenlang een begrip in Arnhem. Deze unieke fietsronde heeft zich een vaste plaats in de historie verworven als een tiendaags kinderfeest op wielen. De organisatoren van Ome Joop’s Tour hebben sinds de start in 1950, een sleutel voor succes gevonden. De vrijwilligers van Ome Joop’s Tour investeren in een belangrijke, maar tevens kwetsbare doelgroep.

Tien dagen op de fiets, tien dagen lang in- en ontspanning, tien dagen lief en leed delen. Anderhalve week samen op de fiets als investering om kinderen in het zadel te krijgen en te houden. Duizenden deelnemers hebben in de voorbije jaren al vreselijk veel plezier beleefd aan Ome Joop’s Tour. Deze unieke wielerronde vindt traditioneel plaats aan het begin van de zomervakantie en is gebaseerd op een ijzersterke formule, waarin jongens en meisjes tien dagen met respect en aandacht voor elkaar gezamenlijk optrekken.

In hun kielzog volgt een karavaan van verzorgers, helpers, begeleiders, familie en vrienden. Ome Joop’s Tour is ook voor hen een feest, een happening waar vol verlangen naar wordt uitgekeken. Ome Joop’s Tour vindt in 2018 plaats vanaf zondag 22 juli tot en met woensdag 1 augustus.

Basisschoolleerlingen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan Ome Joop’s Tour (LET OP: kinderen moeten 10, 11 of 12 jaar zijn tijdens de tour of met andere woorden: geboren zijn op of tussen 2-8-2005 en 22-7-2008).

Kinderen van ouders met een GelrePas kunnen voor €20,- mee met Ome Joop’s Tour. Voor dat bedrag krijgen de kinderen een geweldige vakantie met leuke en sportieve uitstapjes, eten, drinken en snoep. Wie graag mee wil met Ome Joop’s Tour, kan dat kenbaar maken door het belangstellingsformulier invullen op de site van OJT: www.omejoopstour.nl. Belangstellenden krijgen een bevestiging in de mail, waarna de rest van de procedure volgt.

Be the first to comment on "Inschrijving Ome Joop’s Tour 2018 van start"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.