Goedcupje koffie drinken met Sportclubdeal

Sportclubdeal mag opnieuw een partner begroeten: Goedcupje.nl. Goedcupje.nl staat voor goede kwaliteit, goede prijs en goede service van een lekker kopje koffie. De beide partijen hebben elkaar gevonden en dragen het goede doel een warm hart toe, reden waarom een deel van de omzet naar het goede doel gaat. In het geval van Sportclubdeal is dat hun favoriete club of de stichting ‘Make a Wish’, waardoor sportieve wensen van ernstig zieke kinderen mogelijk worden gemaakt.

De samenwerking heeft direct gestalte gekregen in een speciale deal. Voor een bedrag van maar €18,70 kunnen 100 koffiecups (geschikt voor Nespresso® machines) worden besteld in drie verschillende smaken: Ristretto, Espresso en Lungo, alle gemaakt van de bijzonder smaakvolle Arabica-koffiebonen.

Theo van den Dungen van Sportclubdeal is bijzonder in zijn sas met de nieuwe partner. Hij zegt: “We hebben de afgelopen maanden geleerd dat dit soort producten in onze clubwebshops bijzonder goed lopen en met Goedcupje.nl is ons aanbod nog weer breder geworden. Daarnaast sluiten de doelstelling van Goedcupje.nl, met een deel van de afdracht voor een goede doel, perfect aan bij onze missie. Winnen doen we samen krijgt zo ook nog eens een smaakvol aroma.’

Goedcupje.nl is door het magazine van Vrouw van De Telegraaf in de categorie drinken een van de vijf genomineeerde producten voor de Vrouw Awards 2014.  Goedcupje.nl is genomineerd  aan de hand van de kernwaarden oorspronkelijk en informatief, toegankelijk en gespreksbepalend, emotioneel en positief, herkenbaar, betrokken en puur Hollands. Stemmen kan tot en met 29 mei.

Be the first to comment on "Goedcupje koffie drinken met Sportclubdeal"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.