Football Maties zoekt nieuwe kantoor- en opslagruimte

Oude, gebruikte voetbalschoenen26_600

Stichting Football Maties heeft zich ten doel heeft gesteld andere stichtingen en organisaties te ondersteunen, die voetbal voor kinderen in ontwikkelingslanden gebruiken als middel om hen ‘Social Skills’ bij te brengen. Football Maties verzamelt om dat te realiseren zoveel mogelijk tweedehands voetbalschoenen, -kleding en -materialen in.

De Stichting had opslagruimte in Kantorengebouw De Enk aan de Tivolilaan 205 in Arnhem, maar we moeten naar een nieuwe plek omkijken. Mark van Zon, algemeen directeur: “De Stichting professionaliseert in rap tempo. De sympathie voor onze doelstellingen is groot en we krijgen zonder overdrijven vanuit het hele land via particulieren vooral oude, gebruikte voetbalschoenen aangeboden en van een groot aantal clubs de kleding.

We zoeken daarom een combinatie van kantoor- en opslagruimte, zodat we niet alleen de spullen overzichtelijk kunnen sorteren en klaarzetten voor de projecten, maar ook mensen kunnen ontvangen en de administratie goed op poten kunnen zetten. We willen voorkomen dat we NEE moeten gaan zeggen tegen partijen die ons willen helpen onze doelstellingen te bereiken. Dat zou betekenen dat we minder kinderen kunnen helpen.”

Football Maties is een non-profitorganisatie en afhankelijk van sponsoring en donaties, de financiële middelen zijn beperkt. “Wij hopen dat tegen het licht gezien van de kantorenleegstand bedrijven bereid zijn gratis ruimte aan de Stichting beschikbaar te stellen.” Football Maties is te bereiken via info(at)footballmaties.com. Contactpersonen Mark van Zon en Vincent Leenders.

Be the first to comment on "Football Maties zoekt nieuwe kantoor- en opslagruimte"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.