Boeken Top 10, week 43: Kris Verburgh met De voedselzandloper bestseller

Een verrassende nummer 1 in de Boeken Top 10 van week 43: Kris Verburgh met De voedselzandloper. (Met welk voedsel rem je veroudering af en voorkom je, voor zover mogelijk, ziektes? Gebaseerd op nieuwste wetenschappelijke inzichten.)

Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2013, maar verslagen door Michel van Egmond met Gijp, ook aanwezig deze week op een tiende plek in resp. de 73e en 69e week.

Beiden aanwezig in De Wereld Draait Door waar de winnaar werd bekend gemaakt. Wat een dynamiek en wat een hoge engagementfactor in deze serie blogposts. De ene week gebeurt er vrijwel niets, de andere week schudt de lijst door elkaar. Gijp gaat zakken, ook Geen Gezeik van Jan Boskamp trouwens.

In de slipstream duikt Het voedselzandloperkookboek van dezelfde auteur samen met Pauline Weuring op. Op nummer 5: een stijger voor de volgende week en ik verwacht een nieuwe nummer 1: John Flanagan met De Grijze Jager 12. De koninklijke leerling: (Het leven van Will is verwoest door een tragedie en hij wil wraak. Halt vindt dat hij een leerling moet nemen om zijn gedachten te verzetten.) Die titel komt deze week vanuit het niets binnen op nummer 2.

De gegevens voor de boeken top 10 van week 42 zijn zoals gewoonlijk afkomstig van het CPNB.

Be the first to comment on "Boeken Top 10, week 43: Kris Verburgh met De voedselzandloper bestseller"

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.